Otsikko taitaa kertoa kaiken. Salaatit ovat makoisia, mutta joskus ei ole pahitteeksi maustaa niitä parilla lihanpalalla. Marinoimattoman lihan voi maustaa mieleisekseen, joten vaihtelua saa varmasti. Tästä on tullut lounassuosikkini. Raikasta ja täyttävää. Jos työpaikan ruokala ahdistaa, niin tämä maistuu ja saa hyvälle mielelle. Ei sen sapuskan aina niin erikoista tarvitse olla, hyvää kyllä.
100-150 g Vähärasvaista lihaa
Suolaa, pippuria ja mausteita
reilusti Kaalia tai salaattia
½-1 Kurkku
2-3 Tomaattia
1 Paprika
2 tl Oliiviöljyä (Bertolli extra virgin originale)
Tee lihasta ohuita suikaleita tai paista kokonaisena pihvinä. Mausta mielesi mukaan. Paista liha kypsäksi. Kuutioi kurkku, tomaatti ja paprika. Silppua salaatti. Asettele kasvikset lautaselle. Lisää liha. Lorauta oliiviöljyä päälle. Enjoy!
Lounassalaatti
100-150 g Vähärasvaista lihaa
Suolaa, pippuria ja mausteita
reilusti Kaalia tai salaattia
½-1 Kurkku
2-3 Tomaattia
1 Paprika
2 tl Oliiviöljyä (Bertolli extra virgin originale)
Tee lihasta ohuita suikaleita tai paista kokonaisena pihvinä. Mausta mielesi mukaan. Paista liha kypsäksi. Kuutioi kurkku, tomaatti ja paprika. Silppua salaatti. Asettele kasvikset lautaselle. Lisää liha. Lorauta oliiviöljyä päälle. Enjoy!
Kommentit
Lähetä kommentti