Pakkohan se oli selvittää. Mitä niin ihmeellistä voi olla avokadossa ja pastassa? Pari asiaa kävi ilmi. Ruoka valmistuu käden käänteessä. Ja on muuten helkkarin hyvää! Kermaista, raikasta ja vaikka mitä. Upposi raavaaseen mieheenkin ihan täysillä. Kuva ei tee oikeutta tälle ihanuudelle.
1 valkosipulin kynsi
½ chili
1 limen mehu
2 kypsää avokadoa
suolaa
mustapippuria
½ dl hyvää oliiviöljyä
kourallinen basilikaa
kourallinen lehtipersiljaa
30 g pecorinoa raastettuna
30 g parmesaania raastettuna
400-500 g spagettia
Kuori valkosipuli. Poista chilistä siemenet. Purista limestä mehut. Halkaise avokadot ja lusikoi sisälmys (ei kiveä) kippoon. Raasta juustot. Ohjeissa käsketään silppuamaan kaikki ja sekoittamaan lusikalla. Minä olin niin laiskalla tuulella, että heitin kaikki monitoimikoneen kulhoon leikkuuterän kaveriksi. Sitten vaan nuppi kaakkoon ja sörsselit pikaisesti sekaisin. Teet miten tahansa, niin lisää noin desi pastan keitinvettä sekaan ja sekoita tasaiseksi. Suolaa pitää olla riittävästi makua antamaan. Keitä pasta al denteksi. Sötkötä kaikki keskenään. Naatiskele!
p.s. Meidän spagetti oli loppunut...
1 valkosipulin kynsi
½ chili
1 limen mehu
2 kypsää avokadoa
suolaa
mustapippuria
½ dl hyvää oliiviöljyä
kourallinen basilikaa
kourallinen lehtipersiljaa
30 g pecorinoa raastettuna
30 g parmesaania raastettuna
400-500 g spagettia
Kuori valkosipuli. Poista chilistä siemenet. Purista limestä mehut. Halkaise avokadot ja lusikoi sisälmys (ei kiveä) kippoon. Raasta juustot. Ohjeissa käsketään silppuamaan kaikki ja sekoittamaan lusikalla. Minä olin niin laiskalla tuulella, että heitin kaikki monitoimikoneen kulhoon leikkuuterän kaveriksi. Sitten vaan nuppi kaakkoon ja sörsselit pikaisesti sekaisin. Teet miten tahansa, niin lisää noin desi pastan keitinvettä sekaan ja sekoita tasaiseksi. Suolaa pitää olla riittävästi makua antamaan. Keitä pasta al denteksi. Sötkötä kaikki keskenään. Naatiskele!
p.s. Meidän spagetti oli loppunut...
Kommentit
Lähetä kommentti