Täyteläinen kananpojanauhelihakastike

Jos tykkäät rakuunasta, niin kannattaa kokeilla tätä kananpojan jauhelihasta valmistettua kastiketta, jonka resepti tuli vastaan Suomipopin instragramissa. Tästä tuli ihan mielettömän hyvää. Jopa meidän esiteini peukutti tämän soosin puolesta. Nam!


Popchef Kurosen kananpojan jauhelihakastike

400 g Kariniemen kananpojan jauhelihaa (maustamaton)
2 porkkanaa
1 sipuli
2 rkl rypsiöljyä
1 tl currya
3 dl kanalientä
1 dl ruokakermaa
2 tl maissitärkkelystä
3 rkl hienonnettuja yrttejä (esim. rakuuna tai persilja)
1 tl suolaa
½ tl mustapippuria myllystä


Hienonna porkkanat ja sipuli. Kuullota niitä rypsiöljyssä muutama minuutti. Lisää jauheliha. Paista kypsäksi. Lisää curry, kanaliemi ja ruokakermaan sekoitettu maissitärkkelys. Anna kiehua muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää yrtit. Valmista tuli!

Meillä käytetään isoja sipuleita ja rakuunaa laitettiin koko ruukullisen verran. Tämä soosi sopii kaikkien lisukkeiden kaveriksi. Niin namia ja jotain ihan muuta kuin sitä väsynyttä jauhelihakastiketta. Kiitti Kuronen!

Kommentit