Siskonmakkarakeitto chilivivahteella

Jokainen tietää varmaan sen tunteen, kun työpäivän jälkeen pinnaa kiristää, ja kaikki tuntuu kaatuvan niskaan. Juuri sellaisena päivänä tämä Valion siskonmakkarakeitto pelastaa kaiken. Olisi tietty ihanteellista tehdä keitto tuoreista aineksista. Aina ei vaan jaksa. Oikotietä onneen ei ole, mutta on ihan jees hyödyntää pakastelaarin tarjontaa (esim. Apetit) silloin tällöin. Resepti toimii muuten hienosti silloinkin, kun on juuri herännyt yövuoron jälkeisiltä unilta eikä aivot ole ihan vielä toiminnassa mukana.



Pallerosoppa





1,2 l vettä
1 kasvisliemikuutio
1 pkt Korpelan siskonmakkaraa 
500 g perunasipulisekoitusta
2 pss (à 180 g) suikalejuureksia
250 g Valio Koskenlaskija Ruoka & Dippi chili
mustapippuria
½-1 tl suolaa
ruukku ruohosipulia

Kiehauta vesi. Lisää liemikuutio. Puristele siskonmakkarapallerot liemeen. Anna kiehua 10-15 minuuttia. Lisää kasvikset ja juurekset. Anna kiehua muutama minuutti. Lisää Koskenlaskija ja sekoita tasaiseksi. Kiehauta. Mausta mustapippurilla ja suolalla. Lisää ruohosipulisilppu keiton sekaan.

Kommentit