Broileripata

Tiedätkö sen tunteen, kun takki on tyhjä työpäivän jälkeen. Silti haluaisi syödä jotain kunnollista sapuskaa. Tämä broileripata lunastaa paikkansa juuri silloin. Kaikki ainekset vuokaan ja uuniin vajaaksi tunniksi. Hetken hengähdys. Palkinnoksi saa aterian, missä on väriä, makua ja raikkautta.



One pot -broileripata




750 g Apetit Peruna & keittokasvis-sekoitus
4 kpl Broilerin fileepihviä (maustamattomia)
250 g Kaslink Kauraruoka
1,5 rkl Spice Up punainen currytahna
4 Valkosipulinkynttä
1 Limetin mehu
1 tl Seltin mineraalisuolaa
250 g Kirsikkatomaatteja
½ ruukkua tuoretta korianteria

Kaada kasvissekoitus uunivuokaan. Laita kanafileet kasvisten päälle. Laita kulhoon kauraruoka, hienonnetut valkosipulit, currytahna, limemehu, suola ja sekoita tasaiseksi. Kaada seos kanojen ja kasvisten päälle vuokaan. Halkaise kirsikkatomaatit kahtia ja lisää annokseen. Kypsennä uunissa 45-60 minuuttia, kunnes kanat ja kasvikset ovat kypsiä. Lisää hienonnettu korianteri. Peitä hetkeksi foliolla ja huuda sitten SYÖMÄÄN!

p.s.
Olen jäänyt koukkuun Sydänmerkki-sivuston resepteihin. Minulle ruoka ei ole koskaan ollut pelkkä polttoaine. Terveellinen ruoka voi ja sen pitää olla myös maukasta ja värikästä. Sydämerkki-resepteissä kaikki nämä jutut toteutuvat hienosti. Ainekset olen valinnut omien mieltymysten mukaan.

Kommentit