Lasagnette

Tämä on koko jengin lempparisapuskaa eikä vaadi kovin kummoista kokkausta ruoanlaittajaltakaan. Raa'at pastat uunivuokaan, kastike päälle ja uuniin puoleksi tunniksi. Valmista tuli. Tämän ajan jaksoi ahertaa keittiössä, vaikka ulkona on +34 astetta varjossa! Mahtavaa, ettei tarvitse paeta etelän lämpöön. Resepti löytyi pastapussin kyljestä.  Aineslistassa on tuotteet, joita itse tykkään yleensä käyttää. Sinä voit valita omaan makuusi sopivat versiot.



Lasagnette




1 sipuli
1 rkl Keiju rypsiöljyä
400 g Snellmanin Kunnon Rotukarjan paistijauheliha
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kpl Knorr lihaliemikuutio
5 dl maitoa
70 g Mutti tomaattipyrettä
1 rkl pizzamaustetta
1/2 tl mustapippuria myllystä
1/2 tl Seltin mineraalisuolaa
200 g Torino Täysjyvä Lasagne Piccolo
Öljyä vuoan voiteluun
Juustoraastetta pinnalle

Ruskista hienonnettu sipuli ja jauheliha öljyssä. Sekoita joukkoon jauhot,vesi ja liemikuutio. Sekoita tasaiseksi. Anna kastikkeen kiehahtaa. Lisää maito, tomaattipyree ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi samalla sekoittaen. Voitele uunivuoka. Mittaa raaka pasta vuokaan. Kaada kuuma kastike varovasti pastan päälle. Sekoita hieman. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä uunin alaosassa 200 asteessa noin 30 minuuttia. Anna ruoan vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua. Omasta mielestäni parasta kirsikkatomaattien kera.


Kommentit