Juustoinen pinaatti-tortellinivuoka

Joskus oikotie onneen on ihan ok eikä nopeudestakaan ole haittaa. Yhteishyvän herkullinen resepti teki maanantaista välittömästi paremman.


Juustoinen pinaatti-tortellinivuoka



2 pkt (500g) tuoreita Rana ricotta & pinaatti tortellineja
150 g pakastepinaattia
250 g maitorahkaa
1 dl maitoa
1 valkosipulin kynsi
175 g mozzarella-raastetta
1 rkl oliiviöljyä
1 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria myllystä
tuoretta basilikaa


Keitä pasta puolikypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja kaada voideltuun uunivuokaan. Sulata pinaatti mikrossa. Yhdistä pinaatti, maitorahka ja maito.Lisää joukkoon hienonnettu valkosipuli, juustoraaste, öljy ja mausteet. Kaada seos tortellinien päälle ja sekoita hieman. Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes pinta saa hieman väriä. Lisää annoksiin basilikaa maun mukaan.

Kommentit