Täältä tullaan Ranskanmaa!

Huomenna se kone sitten nousee ilmaan ja lennättää meidät Pariisiin. Viime syksystä suunnitteilla ollut matka toteutuu vihdoinkin! Näillä omatekoisilla kiertomatkoilla tulee joka kerta haukattua ihan liian suuri pala kerta-annoksena eikä tämä matka ole poikkeus. Itse Pariisiin poiketaan tällä kertaa vain junanvaihtomielessä.


Matkareittimme on seuraava: Pariisi - Orléans - Tours - Dijon - Nîmes - Carcassonne - Fontaine-de-Vaucluse - Nizza. Tarkoitus on kulkea lentäen, junalla, autolla, bussilla ja jalan. Majapaikat vaihtelevat maatilamajoituksesta ja perushotellista villaan. Matkan suunnittelu alkoi viime joulun kieppeillä ja kaikenmoisia lippuja eri kulkuvälineisiin sun muihin on varailtu pitkin kevättä. Huomenna asiat konkretisoituvat, kun astutaan lentokoneeseen. Alunperin matka oli suunniteltu kesälomareissuksi, mutta jossain vaiheessa siitä kehkeytyi samalla myös häämatka. Mikäs sopisikaan tällaisille herkkusuille paremmin kuin Ranska kauniine maisemineen, viineineen ja ruokineen!


p.s. Matkarinkat ovat jo päässeet pois komeron uumenista, mutta oottelevat kiltisti olohuoneessa, että joku heittäisi niihin muutakin kuin passit...

p.p.s. Matka muuttui yllättäin myös häämatkaksi, kun päätimme mennä naimisiin juhannusaaton aattona.






Kommentit