Halloumi stroganoff

En ole juurikaan käyttänyt fondeja ruokaa valmistaessa. Eilen löysin Touch of Taste- sivustolta kivan kasviskastikereseptin, joten päätin kokeilla kasvisfondia.  Siitä tuli niin herkullista, että päätin oitis kirjoittaa reseptin talteen.



Halloumi stroganoff




200 g Halloumia kuutioituna
2 pientä kesäkurpitsaa
1 dl sipulia hienonnettuna
2 dl tuoretta tomaattia hienonnettuna
2 rkl rypsiöljyä
2 rkl tomaattipyrettä
3 dl kermaa
suolaa
mustapippuria myllystä

Paloittele halloumi ja kesäkurpitsat. Kuullota sipuleita, kesäkurpitsaa ja tomaattipyrettä öljyssä muutaman minuutin ajan. Lisää tomaatit, kerma ja fondi. Sekoita tasaiseksi ja anna kiehua miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Ruskista toisella pannulla halloumikuutiot kullanruskeiksi ja lisää ne sitten kastikkeeseen. Anna kiehua miedolla lämmöllä 5 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile perunoiden kera.

Kommentit