Vihreä fetapasta

Syöminen on ollut todella haastavaa sairastelun jälkeen. On tehnyt mieli lähinnä kylmiä ruokia, jos niitäkään. Rakastan pastaa, mutta sekään ei ole uponnut. Ehdin jo huolestua. Onneksi mies seuraa Rosa, viini ja ruoka-sivuston reseptejä ja viinivinkkejä. Sieltä löytyi tämä raikas, maukas ja erittäin vihreä fetapasta-resepti, joka jää meidän suosikiksi. Pastarakkaus pelastettu!




Vihreä kastike (4 annosta):
1 avokado
1 kourallinen pinaattia
1-2 valkosipulinkynttä
200 g herneitä
tuoretta basilikaa
loraus oliiviöljyä
1 limen mehut
(suolaa)
mustapippuria myllystä
200 g fetajuustoa

300 g pastaa

Laita pasta kiehumaan. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi blenderissä. Maista ja lisää suolaa tarvittaessa. Lisää tilkka pastan keitinvettä ja surauta vielä kerran. Yhdistä kaikki ainekset. Koristele halutessasi fetalla ja basilikalla.

Kommentit